SAS åbner ny rute fra Aarhus

SAS åbner ny rute fra Aarhus

Fra den 25. januar 2025 kan danske skiløbere komme lettere og hurtigere til Trysil og Sälen.

Trysil og Sälen er i toppen blandt danskernes favorit-destinationer i Norge og Sverige. Til næste vinter kan især østjyderne komme endnu lettere til de populære områder.

Det bliver nemlig muligt at flyve direkte fra Aarhus, takket være en ny rute fra SAS til Scandinavian Mountains Airport.

- Se alle rejser til Trysil
- Se alle rejser til Sälen

Kom hurtigere nordpå i højsæsonen

Ruten starter den 25. januar 2025 og vil flyve hver lørdag frem til 8. marts. For skiløbere betyder det, at ruten er en mulighed fra uge 5 til uge 10.

Lufthavnen ligger kun 10 minutter fra Hundfjället i Sälen

SAS udvider dermed sine forbindelser fra Aarhus Airport, der også inkluderer daglige afgange til København, Oslo og Stockholm.

En særlig fordel ved at flyve til Scandinavian Mountains Airport er, at lufthavnen ligger tæt på de skiområderne - kun 10 minutter fra Sälen og 40 minutter fra Trysil.

Norden er populær blandt østjyderne

Lotta Sandsgaard, som er administrierende direktør i Aarhus Airport, forventer, at den nye rute bliver taget godt imod. Hun udtaler blandt andet:

”De skandinaviske skidestinationer er populære blandt østjyderne. Der er snegaranti det meste af vinteren, [...] ski-in-ski-out og en liftkapacitet, der sjældent trækker kø. Det er attraktivt for både børnefamilier og voksne uden medrejsende børn”


Flyvetiden er 1 time, 35 minutter

Henrik Winell, som er Vice President Network i SAS, er også godt tilfreds med ruten:

”I lyset af det voksende ønske fra danske rejsende om at tilbringe deres vinterferie i Norden, er vi glade for at kunne annoncere den nye vinterrute mellem Aarhus og Scandinavian Mountains Airport. Dette vil give endnu flere rejsende mulighed for at nyde skisportsstederne, hundeslædekørsel og opleve nordlys”

Læs også:

- Skiferie i Sälen
- Skiferie i Trysil 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen