Frankrig
Italien
Sverige
Østrig
Schweiz
Tyskland
Weekendski
Krikker 22/12 2005 19:29
Ville bare høre hva man skal regne med at have med af penge til mad og sprut pr. dag? Skal dog lige siges at jeg regner med at spise frokost på bjerget, aftensmad i lejligheden og så en ordentlig bytur hvor man ikke spare på noget...
Kunne godt tænke mig at høre hva i sådan bruger om dagen når i er i val t..
Due 22/12 2005 19:58
Sv: Val T
Nu er Val T ikke det biligste sted at være. Så hvis du har tænkt dig at købe frokost på bjerget koster det nok 7 euro, med mindre du tager grill'en, som ligger på snetorvet, så kan det gøres ´noget billigere.. En stor øl på underground, hvor danskerne fester om natten, koster 7 euro. Mener en øl på snesko koster 5 euro, så er der happyhour mellem 15-16 eller 16-17 hvor den koster 3 euro..
Vi er fire, som tager der ned d. 25 december.
Vi har en masse pølsebrød med hjemme fra som bliver kombineret middagsmad og morgenmad på pisterne. Ellers har vi masser af sprut med, som bliver drukket i lejligheden inden den står på bytur. Så spares der lidt der. Sådan har vi gjort andre år. Regner med jeg kan klare den for 20 - 30 euro om dagen...
Steffen P 22/12 2005 21:45
Sv: Val T
Vi kommer også 5 gutter her på næste søndag. Vi tager også selv noget sprut med hjemmefra. Så er den første promille lagt, inden vi tager i byen, hvor der så kan spares lidt
Jac 23/12 2005 10:17
Sv: Val T
Sparetip! som rykker
for ni ar siden skulle jeg på min første skiferie og havde ikke til saltet på ægget, men afsted skulle vi jo.
Stedet var Valmoral i frankrig og nok heller ikke verdens billigeste sted. min kæreste havde stået i sit ansigt sved og lavet 200 mini frikadeller. hvermorgen gik jeg så til bageren og købte friske bugetter som vi udhulet lidt og fyldte med disse frikadeller. en vandflaske til kold vand og afsted på piste vi fløj. Dette er som jeg husker det den bedste hjemmelavet /Morgen/frokost/aftensmad jeg nogensinden har smagt.
Om aften fandt vi flere stedet med happyhour.
Sparetip nummer 2
Min gamle klatre ven belærte mig eller, hvordan han og en anden ven i chamonix 1988 havde gået rundt imellem folk på rastauranterne og spurgt til folk om de var færdige med at spise,
for så selv herefter at overtage anretningen og tilfredse deres værste sult. hvad gør man ikke for at kunne rejse billigst muligt.