Frankrig
Italien
Sverige
Østrig
Schweiz
Tyskland
Weekendski
Birgitte 20/08 2002 23:45
Vi er ca. 10 personer som planlægger at tage på skiferie til enten Norge eller Sverige. Vi er alle nybegyndere udi skiløb. Vi skal bo i hytte og transporten foregår med busselskab. Det er så meningen, at vi selv skal lave mad under opholdet. Men man kan jo ikke komme slæbende til bussen med et halvt supermarked i bagagen. Er der nogen der ved lidt om prisniveauet hvad angår dagligvarer i hhv. Norge og Sverige? Er der ok indkøbsmuligheder også på de mindre destinationer? Vi ville sætte pris på lidt gode råd for at være så godt forberedt som muligt. Sådan at tiden kan prioriteres rigtigt på turen.
Jimmi 21/08 2002 20:41
Sv: indkøb og madlavning
Man går aldrig galt af færdig/hjemme-lavede nedfrosne livretter trasnporteret i skistøvler!
God Tur.
Birgitte 23/08 2002 15:32
Sv: indkøb og madlavning
Jeg havde ikke tænkt så meget på muligheden for selv at medbringe
frosne retter i bagagen. Det er vel det som folk gør, og det er en fremragende idé. Man kan vel nok finde plads i tasken til nogle pastaskruer, og så ellers forsøge at snige en mindre frostboks med hjemmelavet lasagne udenom chaufføren ved afrejsen. Tak for tippet!
Venlig hilsen Birgitte
jacob kristensen 29/08 2002 15:23
Sv: indkøb og madlavning
kommentar til medbragt mad....
vi har i tidernes morgen præsteret at medbringe en nedfrossen
aftenmadsret til hele ugen - temperaturen i Sverige/Norge er som
regel så lav, at man kan have hele møjet liggende på altanen evt. pakket godt ind i sne/isklumper
vh jacob
Kim Mouritsen 30/08 2002 20:29
Sv: indkøb og madlavning
Hej Birgitte
Jeg kan IKKE anbefale at tage til Norge uden medbragt mad.
Du kommer til at betale en hel bondegård, hvis du blot skal
have noget "let" kød, som pølser, fars o.lign. - for slet
ikke at nævne grøntsager og kartofler.
Så vær kreativ, når du pakker familiens bagage.
venlig hilsen
Kim
Birgitte 30/08 2002 21:39
Sv: indkøb og madlavning
Tusind tak til jer alle for de gode og konstruktive råd som både jeg selv og andre uden erfaring på området kan bruge.
Venlig hilsen Birgitte