Vinter-comeback og fortsat gode forhold i Norden

Vinter-comeback og fortsat gode forhold i Norden

Sneen og kulden er tilbage i Alperne og vi ser frem mod nogle fremragende uger - og ikke mindst påsken som ser lovende ud med masser af sne og sol.

Skisæsonen har fået et kæmpe comeback med kulde og sne i Alperne. Her har vi samlet et par billeder fra udvalgte destinationer i både nord og syd. 

Advarsel: De magiske snebilleder giver akut rejsetrang. Husk, skisæsonen er lang endnu.

Saalbach-Hinterglemm

I Saalbach-Hinterglemm er humøret ret højt over det pludselige comeback til vinteren. Billedet herunder er fra mandag middag, hvor forholdene ser helt perfekte ud. Find rejser til Saalbach-Hinterglemm.

Billedet er taget den 26. februar

Schladming-Dachstein

Schladming-Dachstein delte det her billedet mandag formiddag og skrev, at de er superglade for Frau Holles besøg i weekenden. Find rejser til Schladming-Dachstein.

Billedet er taget den 26. februar

Val Thorens

For et par dage siden delte Val Thorens dette billede med teksten: "20cm sne i nat, sol i dag = perfekt dag til at nyde pisterne". Find rejser til Val Thorens.

Billedet er taget den 23. februar

Trysil

Det vildt dejlige vejr fortsætter i Trysil. Her er et billede fra tirsdag, hvor der var blå himmel samt masser af sol og sne. Find rejser til Trysil.

Billedet er taget den 27. februar

Lindvallen, Sälen

I Sälen ser de også frem mod en lækker uge i sneen. Videoen herunder er fra mandag den 26. februar. Find rejser til Sälen.

Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen